Email icon

Stuur een mailtje naar:
info@gebroeders-crijns.be

Phone icon

Bel ons op het nummer:
+32 (0) 89/76.46.02

Over ons

Wie zijn de gebroeders crijns?

Na de tweede wereldoorlog startte grootvader Crijns in Opgrimbie met de verkoop van granen en kolen. Om het toenemend aantal klanten vlot te kunnen bedienen, had hij al snel een paar vrachtwagens nodig. Hieruit groeide, na verloop van tijd, de transportactiviteiten. Het werk van grootvader Crijns werd verder gezet door de zonen Martin en Ernest Crijns. Ondertussen staat met de broers Marc en Peter Crijns de derde generatie aan de leiding van dit familiebedrijf.

In 2001 besloot het bedrijf om te investeren in nieuwe bedrijfsgebouwen op het industrieterrein in Maasmechelen. Ze investeerden in een garage met alle technische voorzieningen voor het onderhoud van het wagenpark, wasplaats, kantoren en een beveiligde parking voor de vrachtwagens en het personeel.

Het familiale karakter is essentieel voor Gebroeders Crijns. Dat blijkt duidelijk uit het personeelsbestand: een groot gedeelte van onze medewerkers werken al jarenlang voor het bedrijf. De werknemers zijn het uithangbord van het bedrijf. Ze doen dan ook veel meer dan van punt A naar punt B rijden in hun vrachtwagen. Omwille van de aard van de goederen die ze vervoeren, hebben ze een grotere verantwoordelijkheid dan de gemiddelde chauffeur.

De visie is door intensieve samenwerking met partners en constante innovatie een gezonde groei van het bedrijf te bewerkstelligen.